Here we go again

Skrivet 2008-06-28 23:39 av Viktor Gunnarson

Idag har jag fotat första matchen efter EM-uppehållet. Eller ja, nästan. Det var ju inte allsvenskan utan Svenska Cupen. IFK Göteborg – LSK, på Nösnäsvallen i Stenungsund av alla ställen. Nya Ullevi var upptaget med friidrott så landslagets ”uppvärmnings arena” fick duga. Kändes helt ok, lagom för den mängd publik som kom och söta flickor som serverade fika i pressrummet. Som sagt, helt ok, trotts 1-0 till blåvitt

De senaste dagarna har jag hållt på o försöka få igång min gamla radiostyrda bil igen. Den har stått i ca 10 år med bensin i tanken och mådde inte jättebra. Nu mår den bättre, men ännu inte helt bra. Behöver ett nytt luftfilter, ett nytt glödack och lite färsk etanol så ska den förhoppningsvis fungera sedan. Visar bilder om när jag fått igång den.

Är förövrigt helt inkörd på Scrubs. Jag kan bara inte sluta titta. Är inne på näst sista avsnittet på säsong tre. Brukar inte kolla på sånt, men så ibland så fastnar jag. Måste bara kolla klart säsongen innan jag somnar…

IFK Göteborg - LSK

Comments are closed.