God jul i efterskott

Skrivet 2008-12-28 23:20 av Andreas Carlsson

Så har julen passerat. Har varit en trevlig jul, trots att det inte blev någon snö på julafton. Jag gillar julen men det ska helst vara iskallt och snö. Men förhoppningsvis kan det komma bli lite kyla i januari och februari.

Natten till julafton övernattade jag och Mattias i ett gammalt torp i skogen. Tänkte gå ut och fotografera på natten men när det började regna så försvann lusten för det. Satte oss och kollade på skräckfilm och åt godis istället. Eldade i spisen hela kvällen och fick en ganska behaglig temperatur, men på morgonen när vi vaknade var det iskallt. Då körde vi till Brastad och åt julmat istället.

 

Ett ganska misslyckat HDR-försök

Ett ganska misslyckat HDR-försök

Idag skulle jag egentligen gjort en studioplåtning men den blev uppskjuten till på tisdag. Så här kommer en bild från ett jobb jag gjorde i höstas istället:

20081228_1

Framsidan till en annonsprislista

Taggar: ,

Comments are closed.