Navid Modiri och en liten olycka

Skrivet 2008-12-14 13:51 av Andreas Carlsson

Igår åkte jag, Jocke och min bror Mattias till Trollhättan för att se Navid Modiri på Magasin 15. När vi hade kört ungefär 5 minuter så var det helt stopp på motorvägen. Hade självklart kameran med mig så jag gick fram och tog lite bilder. Var en bil som hade brunnit rätt rejält:

Framme i Trollhättan mötte vi den här killen:

Spelningen var helt fantastiskt bra. Helt klart en av de bästa jag varit på i år. Låtlistan var en bra blandning mellan både gamla och låtar och en del från den nya skivan.

"Kom och hämta din kniv det börjar bli sent, den sitter fast mellan mina revben"

 

Taggar: , ,

One Response to “Navid Modiri och en liten olycka”

  1. seb skrev:

    det var ett gött jävla driv på hela konserten..