Rockstad Uddevalla

Skrivet 2008-12-21 22:34 av Andreas Carlsson

Fotograferade Rockstad Uddevalla igår. Det var sju lokala hårdrocksband som uppträdde och Sabaton som huvudnummer. De lokala banden var faktiskt över förväntan, riktigt bra metal. Sabaton höll igång med bra drag redan från början och bjöd på klassisk krigs-metal.

20081221_2

Ett av förbanden var Hellennium. Har bara sett dem en gång tidigare men deras musik är riktigt bra. Det enda tråkiga var att förbanden fick lite för kort speltid. Hade gärna sett åtminstone ytterliggare en kvarts speltid per band.

20081221_3

Fler bilder finns här:
http://www.carlssonfoto.se/index.php?s=visamusik&spelning=rockstaduddevalla081220&a=42

Taggar: , ,

One Response to “Rockstad Uddevalla”

  1. Åsa Karlsson skrev:

    Hejsan!
    Jag har ingen kommentar om det musikaliska utan en upplysning.
    2 st nyckelknippor är upphittade i samband med Rockstad i Uddevalla och inlämnade till polisens hittegods.